fbpx

Om Jacinth Fashion in de markt te zetten moet ik ook af en toe naar een échte markt. Dus zondagochtend vroeg reizen mijn zoon Baudewyn en ik af naar Gouda met een auto vol! Altijd een beetje spannend want hoe is het weer, heb ik een goede plek, werkt de organisatie een beetje mee, welke bedrijven staan er en het allerbelangrijkste……is de sfeer goed???

Nou deze keer zat alles mee en daar werd ik best vrolijk van én dan straal  je dat ook weer uit naar de klanten. En die klanten waren er absoluut. Het is dan zo grappig dat er dan op zo’n dag ineens heel veel van hetzelfde gekocht is. Die leuke gekleurde schoenen gingen als broodjes en ook de korte jasjes waren ineens uitverkocht. En toen ging ineens de harem broek heel goed.Toch klopt het wel dat als er mensen bij je kraampje staan te passen er dan mensen gaan kijken en die worden dan ook enthousiast……en zo was  ineens de harembroek ook uitverkocht.

Echt zó leuk! Zaterdag 15 juni heb ik bij mij thuis en tuinparty van 13.00 tot 17.00 kom gezellig langs, ik weet zeker dat je enthousiast gaat worden van alle mooie én leuke dingen…….

Liefs

Jacinta

Facebook
Facebook
Instagram