fbpx


Buikdansen met de sjaals van Jacinth Fashion

Jacinth East meets West Fashion zul je regelmatig kunnen vinden op leuke marktjes. Ik ben heel secuur met het uitzoeken daarvan want ik wil de kleding exclusief houden.

Zondag 29 september was er een Swan Market op het Plein in Den Haag én daar wilde ik wel erg graag staan. We kregen een prachtige plaats toegewezen want ook dát is heel belangrijk, dat je een beetje in de loop staat en niet ergens als nieuweling achteraf neergezet wordt. De organisatie had ons zelf benaderd omdat zij op een andere markt ons gespot hadden.

Onze stand springt er namelijk best leuk uit met de kleuren etc. Ik wil nooit planken maar maak eigenlijk een kleine winkel van de stand en dat ziet er echt heel gezellig en aantrekkelijk uit!

In de loop van de ochtend begon het publiek een beetje binnen te druppelen. En daar kwamen een aantal vrouwen heel doelbewust ineens op onze stand af lopen. Erg enthousiast over de gave schoenen en aparte  kleding maar helemaal laaiend over de sjaal. Deze dames zijn namelijk hele enthousiaste buikdanseressen en waren op zoek naar een geschikte sjaal. Nou nou én die hebben ze gevonden hoor. Omdat de sjaals handgemaakt zijn en dus elk stuk verschillend is geborduurd en de kleuren ook zeer variëren vonden zij het alle vier een prima, perfecte, mooie sjaal voor hun cursus buikdansen.

Facebook
Facebook
Instagram