fbpx

Hallo Allemaal,

Nou hier ben ik dan met mijn eerste blog. Het is altijd effe wennen om iets nieuws te doen. En dit is echt nieuw voor mij. Een website, een webshop wauw wat ben ik er trots op. Zonder de hulp van Ben, Brio en Henny van Compra in Leiden had deze prachtige website niet tot stand kunnen komen. Ik ben zeer dankbaar voor hun welwillende en geduldige uitleg. Ook wil ik mijn dochter Philine van den Hul bedanken voor de fotografie en de ontwerpen van het logo, visitiekaartjes, banners etc etc.! Ik heb zoveel mensen te bedanken die mij de afgelopen periode hebben geholpen. Mijn broer Ludo Straver met name!!  Maar ook Danique en Sandra, Philine, Lema en Leiloma,  Denise en Jill die allemaal als model hebben meegewerkt. Anita Vermeulen die haar huis beschikbaar heeft gesteld om samen met Angela de mooie ” uniek chique ”  uitstraling op foto te zetten. Ook mijn accountant Ruud is voor mij onmisbaar. Ik hoop dat jullie de kleding leuk vinden. Echt met veel zorg uitgezocht bij Rado Ahmed in Dahab. En hij is natuurlijk ook alweer met een nieuwe collectie begonnen. Nu is de hoofdkleur zwart maar er moeten natuurlijk ook andere kleuren komen. Spannend allemaal hoor.

Ik wens jullie veel plezier met de Jacinth Fashion!

Harte Groet

Jacinta

Facebook
Facebook
Instagram