fbpx
Even een tussendoortje……..naar Egypte natuurlijk…..waar anders zou ik naartoe gaan! Voorpret op de nieuwe collectie en alles klaarmaken om de bestaande collectie weer aan te gaan vullen. Maarrrrrr natuurlijk ook even lekker ontspannen, Vitamine Zon en lekker eten!

Ik vind januari altijd een saaie en grauwe maand. Op een gegeven moment had ik het eigenlijk helemaal gehad en wilde er graag even tussenuit. Even gekeken wat de tickets vanaf Brussel kosten en ja hoor een geweldige aanbieding 95 euri voor een retourticket naar Sharm El Seikh. En dan heerlijk vertoeven in het appartement van mijn lieve vriendin Jacqueline. Het was wel even schakelen wat dat betreft omdat ik eigenlijk helemaal niet in de stad of in het toeristen gebeuren wil zitten. Maar dat viel reuze mee. Sharm is een prachtige stad maar vele leuke strandjes, the old market en natuurlijk heerlijke eettentjes én ontzettend mooi weer. Een bezoek gebracht aan een prachtige moskee, daar hangt een heel serene sfeer.

Voor de eerste keer heb ik regen mogen ervaren in Egypte. Weliswaar met 25 graden maar tóch het regende. Natuurlijk gewoon een zomerjurkje met slippertjes maar de Egyptenaren hadden gelijk een grote jas aan en zelfs een coltrui, écht voor hun is het dan winter.

Een dagje Dahab naar mijn leverancier voor Jacinth East Meets West Fashion moest natuurlijk ook even ingelast worden in het programma.  Zoveel mooie en nieuwe items gezien die opgenomen kunnen worden in de collectie van Jacinth Fashion! In Maart gaan we nieuwe inkopen doen en wordt de bestaande collectie weer aangevuld en gaan we ook nieuwe producten lanceren. Maar eerst even lekker onderhandelen want op dat vlak is het ook echt East meets West J Twee totaal verschillende werelden wat het soms wat lastig maakt maar het resultaat alleen maar mooier.

Ik kijk nu al uit naar 18 Maart, heerlijk 3 weken op pad. Het land verder ontdekken, inkopen doen en heel veel foto’s maken. Dus hou Instagram en Facebook goed in de gaten voor alle updates. Maar niet alleen voor updates, we gaan ook op zoek naar lieve en mooie dames die het gezicht willen worden van Jacinth Fashion maar hoe en wat houden we nog even een verrassing.

Liefs Jacinta

Facebook
Facebook
Instagram